Venlo Support gaat met LASSO aan de slag …

Venlo Support gaat met LASSO aan de slag …

Vrijwilligersorganisaties in Venlo krijgen toegang tot uitgebreid administratief systeem dankzij samenwerking PVOV en LASSO

Het Platform Vrijwilligers Organisaties Venlo, werkend onder de naam Venlo Support en LASSO bundelen hun krachten om vrijwilligersorganisaties in Venlo te voorzien van een uitgebreid administratie systeem. Met deze nieuwe samenwerking breidt PVOV haar dienstverlening verder uit, waardoor vrijwilligersorganisaties kosteloos kunnen profiteren van een geavanceerd (financieel) administratief systeem.

De samenwerking tussen PVOV en LASSO stelt vrijwilligersorganisaties in staat om efficiënter en veiliger hun (financiële) administratie te beheren en de communicatie met hun achterban te organiseren. Daarnaast bieden de organisaties een introductiecursus aan om gebruikers vertrouwd te maken met het nieuwe platform.

vlnr: Bart Kuntzelaers, Jos Alsters, Wim Dings, John Bongarts

Wim Dings, vennoot van LASSO, benadrukt de voordelen van het nieuwe systeem: “Met dit platform bieden we een veilige, krachtige en efficiënte oplossing waarmee besturen snel en eenvoudig uit de voeten kunnen. Het is een belangrijke stap om vrijwilligersorganisaties te ondersteunen in hun waardevolle werk.”

John Bongarts, voorzitter van PVOV, ziet deze samenwerking als een mijlpaal in de complete dienstverlening voor vrijwilligersorganisaties. “Ons streven is om organisaties te ontzorgen en hiermee zetten we een flinke stap in de richting van het realiseren daarvan.”

Belangstellenden die willen profiteren van deze nieuwe mogelijkheid kunnen zich melden bij het platform.

Venlo Support  heeft als missie om vrijwilligersorganisaties te ondersteunen en versterken in hun maatschappelijke bijdrage. Door middel van diverse dienstverleningen draagt Venlo Support bij aan een bloeiend vrijwilligerslandschap in Venlo.

LASSO is een toonaangevende aanbieder van administratieve oplossingen en software. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid, stelt LASSO organisaties in staat om hun administratieve processen te optimaliseren en te vereenvoudigen.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Projectbureau VenloSupport, Onderdeel van PVOV platformvrijwilligers.nl
Reigerstraat 2, 5912 XN Venlo
ikhebeenvraag@venlosupport.nl