Lasso gaat verder

Lasso+ biedt een administratie voor kleine en middelgrote organisaties die kiezen voor efficiency en kostenbesparing. De kern van de administratie is een relatiebeheersysteem waarbij een aantal belangrijke functionaliteiten zijn toegevoegd om met relatie te kunnen ontwikkelen en onderhouden. De functionaliteiten zijn ondergebracht in 5 pijlers.

  • Relatie beheer
  • Document- en dossierbeheer
  • Nieuwsbrieven
  • Enquêtes
  • Financiële administratie

Deze 5 pijlers zijn optimaal geïntegreerd wat leidt tot kostenbesparing en een beperkte leercurve. Lasso+ beperkt het aantal softwarepakketten dat een organisatie nodig heeft om te kunnen functioneren. Lasso geeft volop ruimte om je eigen creativiteit in te vullen.

Persoonlijke omgeving
Lasso biedt een persoonlijke omgeving alle relaties die in Lasso zijn geregistreerd. Relaties kunnen hun eigen gegevens aanpassen en voor hen relevante documenten en dossiers inzien en in het voorkomende geval ook beheren.


Lasso is veilig, krachtig en efficiënt
Alle Lasso’s werken met een eigen database en de gegevens staan op servers die onder Europees recht vallen. Vanuit de bestuurlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid wordt het voldoen aan de AVG ook steeds belangrijker. Met Lasso is dit uiteraard mogelijk. Slimme tools maken dat je makkelijk grote datasets kunt bewerken, inzichtelijk kunt maken, kunt bewerken en kunt hanteren.