Nieuwsbrieven

Eenvoud is meester!

Met LASSO kun je op eenvoudige wijze een nieuwsbrief maken. Deze nieuwsbrief kun je op allerlei manieren inzetten. In de eerste plaats natuurlijk als nieuwsbrief om je achterban te informeren. Maar ook als welkomstboodschap of als bevestiging voor een inschrijving op een activiteit.

De LASSO nieuwsbrief kenmerkt zich door de eenvoudige opbouw waarbij de nieuwsbrief wordt samengesteld op basis van notities binnen een vast sjabloon, dat de opmaak bepaalt. Een “nieuwsbriefmaker” hoeft zich dan ook niet bezig te houden met de vormgeving. Hij kan zich volledig focussen op de inhoud van de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief kan voorzien worden van links naar websites en enquêtes. Op verstuurde nieuwsbrieven kan een eenvoudige analyse worden toegepast. Zo kan de desbetreffende organisatie zien hoe vaak er geklikt is op een bepaalde link en of de nieuwsbrief is open geklikt of anderszins is “aangeraakt” (leesanalyse). De ontvanger ziet in alle gevallen een keurig opgemaakte nieuwsbrief die zich kwalitatief onderscheidt.

Met LASSO ga je ervaren dat het eenvoudig is om een nieuwsbrief op te stellen en te versturen.

Abonnementen en kosten

  • Onbeperkt aantal nieuwsbrieven versturen
  • Geen extra (verborgen) kosten
  • Templates eenvoudig zelf te maken

  • Professionele templates in combinatie met huisstijlopfrissing behoort tot de mogelijkheden